Ensimmäiset 1000 kilometriä kaasuautolla

”Nyt on kaasuautoilua takana muutama viikko ja ensimmäiset 1000 kilometriä on täynnä. Täytyy sanoa, että olen tosi tyytyväinen.

Muutama kerran olen käynyt  tankkaamassa ja sekin on sujunut hyvin ensimmäisestä kerrasta alkaen. Se on helppoa ja ei kestä ajallisesti sen pidempään kuin tavallisen bensiini- tai dieselauton tankkaus. Tankkaus tapahtuu niin sanotusti kädet vapaana eli ei tarvitse tankatessa pitää pistoolista kiinni vaan kädet voi olla vaikka taskussa tai voit räplätä puhelinta tms.

1000 kilometriä täyteen

Yhdellä tankillisella biokaasua olen ajanut noin 450 kilometriä ja onhan tässä tietysti se yhdeksän litran bensatankki henkisenä tukena ja turvana, jos ei ole kaasun loppuessa kaasuasemia, mutta vielä en ole varsinaisesti bensalla ajanut ja bensaa tankannut. Olen puhtaasti ajanut pelkästään biokaasulla.

Tällä lyhyellä kokemuksella ja ensimmäisen 1000 kilometrin perusteella olen tosi tyytyväinen, että hankin kaasuauton ja en voi muuta kuin suositella kotimaisella ja puhtaalla biokaasullakin kulkevaa kaasuautoa sinullekin. Kannattaa tutustua aiheeseen. ”


Oletko kiinnostunut ostamaan kaasuauton tai kilpailuttamaan autosi vakuutukset?